Nederlands l Français l English

Activiteiten

De semi-industriële markt vormt het hart van de activiteiten van Solid Group. Dit kan variëren van KMO-units tot grotere logistieke gebouwen op maat van de klant. Uiteraard zijn allerhande tussenvormen van industriele gebouwen steeds mogelijk.

Door nauwe samenwerking met de klant kan het interieur van het kantoorgebouw volledig ontworpen worden op maat. De ervaring leert ons dat de wensen van verschillende klanten vaak uiteenlopen. Solid Group kan echter steeds variërende oplossingen aanbieden in de vorm van landschapskantoren, vergaderfaciliteiten, ingedeelde burelen, laboruimte,…

Bij het ontwerpen van commerciële panden worden steevast uitstraling, toegankelijkheid en comfort van de klant nauwlettend in het oog gehouden. Bij de integratie van deze belangrijke elementen in het ontwerp van het gebouw komt de ervaring van Solid Group als projectontwikkelaar zeker van pas.

Samen met de opdrachtgever wordt zijn concept verder uitgewerkt rekening houdend met de uiteindelijke bestemming van het overheidsgebouw. Hierbij worden de wensen van de klant vaak specifieker waardoor het beslissingsproces wordt verruimd. Bij PPS-constructies wordt er ook de nodige extra aandacht besteed aan de relatie met de overheidspartner.

In ontwikkeling

Foto van Houthalen KMO

Houthalen KMO

De voormalige ECHO site zal herontwikkeld worden. Dit zal in verschillen...

Foto van Lummen parkeergebouw

Lummen parkeergebouw

Voor de groeiende behoefte aan parkeergelegenheid moet er op de site in ...

Realisaties

Foto van SolidCenter Houthalen

SolidCenter Houthalen

Business Center Houthalen is een herontwikkeling van een kantoorgebouw. ...

Foto van Access26

Access26

Op een grondstuk van 70 are staat recent Access26. Het is een combinatie...

Ons aanbod

Foto van R-Park  Riemst

R-Park Riemst

R-Park  bedrijventerreinen Riemst Alle units en terrein zijn intu...

Foto van SolidCenter Neerpelt

SolidCenter Neerpelt

Een nieuwe ontwikkeling kantoren aan het station van Neerpelt. Bechtle,...